Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji EliteWheels
sponzorji sponzorji sponzorji Fest
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji

3. POKAL MATEJA MOHORIČA

18. 5. 2024

KOLESARSKI DAN Trstenik

Kako je bilo spet luštno z Matejem Mohoričem na Trsteniku. Trstenik se je ponovno prelevil v najbolj kolesarski kraj v Sloveniji. Pod okriljem Matej Mohoric Foundation so se tako najmlajši, kakor tudi vsi ostali udeleženci, družili s kolesarskim asom Matejem Mohoričem, plesali in peli s Čuki in Ribičem Pepetom, se zabavali s škratom Krančkom in njegovo Krančico in počeli še veliko zabavnih stvari. Vas zanima kaj vse smo še počeli? Pridite naokoli naslednje leto, mi bomo tukaj.

Dečki in deklice, mlajši mladinci ter mlajše in starejše mladinke so se pomerili na 3. POKALU MATEJA MOHORIČA. Krožna dirka je potekala v okolici Trstenika.
V kategoriji deklic C je zmagala naša Lara Hajnrihar, med deklicami A je 5. mesto osvojila Iza Božnar Prosen, med mlajšimi mladinci je na 3. mestu dirko končal Lovro Rant.

Hvala Mateju Mohoriču za druženje z nami in za njegov prispevek kolesarstvu, hvala vsem nastopajočim in vsem, ki ste sodelovali pri ustvarjanju dogodka, hvala gostincem, ki ste poskrbeli, da nismo bili lačni in žejni, hvala prebivalcem Trstenika in okolice za gostoljubje in potrpežljivost in hvala vsem, ki v ozadju skrbite, da vse poteka kot je treba.

SE VIDIMO NASLEDNJE LETO, MI SE ŽE VESELIMO!

Foto: Luka Vovk
in naši sodelavci na terenu

Vse fotografije si lahko ogledate v Albumu na našem fb profilu.
Album1
Album2