sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

PRVI SCOTTOV KOLESARSKI DAN JE USPEL!

  1. 6. 2015

Danes je na posestvu Brdo potekalo celodnevno kolesarsko druženje vseh generacij, Scottov kolesarski dan!

ScottovDan-210x297-press1234

 

V sodelovanju z blagovno znamko Scott, je danes Kolesarski klub Sava Kranj na Brdu organiziral pravo kolesarsko druženje za vse, ki imajo radi kolesarske dirke ali pa le sproščeno družinsko vožnjo.
V zgodnjem dopoldnevu smo spremljali dirke kategorij Master, Žensk in Amaterjev. Rezultate obeh dirk po kategorijah in absolutno si lahko pogledate spodaj.

REZULTATI PRVA DIRKA KATEGORIJE
REZULTATI DRUGA DIRKA KATEGORIJE
REZULTATI PRVA DIRKA ABSOLUTNO
REZULTATI DRUGA DIRKA ABSOLUTNO

Po dveh dirkah za Pokal Slovenije so na vrsto prišle družine. En krog v zaprti vožnji in sproščenem tempu so kolesarke in kolesarji vseh starosti prevozili v sklopu družinskega maratona, ter kljub slabem vremenu izžarevali dobro voljo in vremenu pokazali zobe.
Celoten dan nam na Brdu ni bilo dolgčas, otroke je zabaval Kuža Pazi, svoje spretnosti so preizkusili na poligonu varne vožnje ter se poigrali na XXL igrah.
Število udeležencev na prvem Scottovem kolesarskem dnevu je preseglo pričakovanja, obiskovalci so bili zadovoljni in kljub nekaj kapljam dežja jim ni bilo žal, da so bili del zgodbe, ki jo bomo drugo leto zagotovo ponovili.

Zahvala iz strani organizatorja gre vsem, ki so kakorkoli pripomogli, da je dan uspel tako kot mora in kot smo si želeli.

Slike iz dogodka bodo dostopne kmalu na naši FB strani.