sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

ČEMAŽAR S ŠTARTNO ŠTEVILKO 1 DO ZMAGE!

14. 6. 2015

Poleg velikega uspeha Gašperja Katrašnika je danes novo zmago dosegel Nik Čemažar! Na 66 Trofeo Squillario, kjer so nastopali z reprezentanco je osvojil še eno veliko zmago!

Reprezentanca do 17 let je danes nastopala v Italiji, na dirki Trofeo Squillario. Vodja reprezentančne odprave je bil tokrat Matej Stare, poleg Čemažarja pa je bil v ekipi tudi David Čadež.
Slovenska reprezentanca je imela od štarta do cilja vse pod kontrolo. Najprej je beg pokril Jan Ostervuh, ko so jih ujeli se je že izoblikovala skupina 4 kolesarjev, med katerimi je bil tudi naš Nik Čemažar. Največjo prednost, ki si jo je četverica privozila je bila 1 minuta. V zasledovalni skupini je ostala slovenska ekipa poskrbela, da napadov iz skupine ni bilo več. V zadnjem krogu je napadel Francoz Andrea Mifsud, sledil mu je le še Čemažar. V sprintu dvojice je Nik zopet dokazal, da mu ni para in se po 84 kilometrih veselil še ene velike zmage!

 

20150614_165501
Nik Čemažar na najvišji stopnički

 

Matej Stare je pohvalil celotno reprezentanco, Aljaž Jarc (Adria) je na koncu osvojil 9. mesto, uspešni pa so bili tudi ostali.