sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

ČLANI DO 23 LET OPRAVILI PRVA TESTIRANJA IN POZDRAVILI NOVINCA

10. 11. 2015

Članska ekipa do 23 let je pretekli vikend opravila prva testiranja pred prihajajočo sezono 2016, v kateri bo prišlo do nekaj sprememb v ekipi, Gašper Katrašnik se je poslovil, prihaja Simon Čibej.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Simon Čibej, edini novinec za sezono 2016

 

V klubskih prostorih so mlajši člani opravili prve meritve, ki so pokazale nivo pripravljenosti pred začetkom priprav na novo sezono. Kolesarji so opravili stopnjevane teste, meritve teže in ostalih parametrov. Z videnim in opravljenim je bil zadovoljen trener Matjaž Zevnik:“Še vedno smo v fazi počitka, fantje so opravili nekaj samostojnih treningov na MTB kolesih, rezultati pa so že sedaj na zadovoljivi ravni.” Njegove besede je potrdil tudi najstarejši član v ekipi Žiga Grošelj:“Pripravljenost je za ta čas odlična, kaže kot da ne bi prav veliko počivali v tem mesecu. V ekipi je vzdušje super, vsi že težko in z optimizmom pričakujemo treninge v novi sezoni.”

Po končanih testiranjih je celotna ekipa odšla na “team building” srečanje, kjer so se preizkusili v reševanju logično zahtevnih nalog, na koncu pa je seveda sledila še skupna večerja.

12194525_786458544813928_7697331662439423261_o
Članska ekipa na miselni preizkušnji

 

Ekipo je, kot smo že pisali po letošnji sezoni zapustil Gašper Katrašnik, prvi mož ekipe, ki je odšel v Adrio Mobil. Ob njegovem odhodu se je v ekipi sprostilo mesto, ki ga bo zapolnil mladi Simon Čibej iz Idrije. Simon prihaja iz gorsko kolesarskih voda, letos je postal državni prvak v krosu in v vzponu, osvojil pa je še 4 zmage v Pokalu Slovenije, oziroma zmage ni dosegel samo na dirki v Mekinjah. Mladenič, ki bo prvo leto nastopal v članski konkurenci se izziva veseli, sprememba discipline pa verjame, da mu ne bo predstavljala večjih težav.
Letošnja sezona je bila zadnja za Mateja Razingarja, ki je prav tako iz gorskega kolesa leta 2012 prestopil na cestno kolo in na njem ostal do konca letošnje sezone. Dirkalno kolo je postavil v kot, Matejevo osebno odločitev spoštujemo in mu želimo obilo sreče v bodoče.

Ekipa, bo tako v sezoni 2016 nastopala v postavi Žiga Grošelj, Tadej Logar, Jernej Švab, Miha Poljanec, Matic Grošelj, Tim Zubanovič, Luka Čotar in Simon Čibej.

 

Foto: Prijavim.se, The Key Escape Room Facebook