sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

ČLANI IZ ŠIBENIKA Z DOBRIMI OBČUTKI

6. 2. 2017

Članska ekipa se je pretekli teden nahajala v Šibeniku, kjer so fantje opravili kar nekaj dobrih treningov. Vodja ekipe je z opravljenim zadovoljen, veseli ga napredek mlajših tekmovalcev, ki so se lepo vključili v ekipo.

Članska ekipa na pripravah v Šibeniku

Po nekaj tednih hladnejšega in deževno snežnega treninga v domačem kraju, so se naši člani odpravili na druge letošnje skupne priprave. Tokrat so, z dvotedenskim zamikom zaradi nizkih temperatur v Dalmaciji, Strunjan zamenjali za kraj Raslina pri Šibeniku. Od sobote so v sedmih dneh opravili slabih 900 kilometrov treninga, od tega je bilo že kar nekaj “hitrih kilometrov”, ki jih bodo fantje že potrebovali na bližajoči se prvi dirki sezone v Poreču.

Trener in vodja ekipe Matjaž Zevnik je bil z opravljenim zadovoljen:“Vidi se, da so fantje pridno trenirali po začrtanem planu. Opravili smo veliko dobrega treninga, ceste so v primerjavi z Istro bolj prazne in prijaznejše za trening. Čeprav bodo morali še kar veliko delati, vseeno tudi mlajši nimajo večjih težav. Katrašnik in Logar imata še nekaj zdravstvenih težav in bosta s pravim treningom pričela v naslednjih dneh, Primožič pa je na Kanarskih tudi dobro treniral. Ne glede na vse, bodo prve dirke tiste, ki bodo pokazale kako dobro smo pripravljeni in kam lahko letos posežemo:”

Sezona se pričenja 19. februarja v Poreču, nadaljuje pa se s prvo dirko na slovenskih cestah, 26. februarja v Izoli.

Jaka Primožič na najvišji točki otoka Fuerteventura na Kanarskih otokih