sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

Članska ekipa se predstavi: Vid Jeromel

Foto: Luka Vovk

Vid Jeromel se nam je ekipi pridružil v lanski sezoni. V ekipi zna vedno pričarati posebno vzdušje in nasmeje prav vsakega, poleg tega pa je tudi strasten navijač GNK Dinamo Zagreb😍⚽️

Iz kje prihajaš? Prihajam iz Pobrežja v bližini Ptuja.

Koliko časa že kolesariš, kdo te je navdušil za to, da si poprijel za ”balanco”? Že osem let. Kolesariti sem začel konec leta 2014 kot deček C pri Kolesarskem klubu Perutnina Ptuj, v letu 2022 pa sem prestopil v Kolesarski klub Kranj. Najbolj me je navdušila svoboda, ki ti jo nudita kolo in cesta – s kolesom lahko greš do prijatelja, na morje… Ko pa se je temu pridružila še tekmovalnost, pa sem s kolesom začel tudi dirkati.

Koliko kilometrov si največ prekolesaril na en mah? 234 kilometrov, ko sem se iz Pragerskega odpravil v Koper.

Kakšen tip dirke ti najbolj ustreza? Najrajši imam etapne dirke, predvsem tiste z gorskimi etapami. Hribi so mi bolj pisani na kožo kot sprinti, všeč pa so mi tudi zato, ker lahko v primeru padca naslednji dan nadoknadiš zaostanek.

Kaj počneš ko nisi na kolesu? V prostem času se najraje družim z prijatelji oziroma pokličem bolj oddaljene prijatelje, pomagam doma na kmetiji, pogledam kakšen dober film ter hodim v višjo kmetijsko šolo.

Foto: Luka Vovk