Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji EliteWheels
sponzorji sponzorji sponzorji Fest
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji

Članska ekipa se predstavi: Vid Jeromel

Foto: Luka Vovk

Vid Jeromel se nam je ekipi pridružil v lanski sezoni. V ekipi zna vedno pričarati posebno vzdušje in nasmeje prav vsakega, poleg tega pa je tudi strasten navijač GNK Dinamo Zagreb😍⚽️

Iz kje prihajaš? Prihajam iz Pobrežja v bližini Ptuja.

Koliko časa že kolesariš, kdo te je navdušil za to, da si poprijel za ”balanco”? Že osem let. Kolesariti sem začel konec leta 2014 kot deček C pri Kolesarskem klubu Perutnina Ptuj, v letu 2022 pa sem prestopil v Kolesarski klub Kranj. Najbolj me je navdušila svoboda, ki ti jo nudita kolo in cesta – s kolesom lahko greš do prijatelja, na morje… Ko pa se je temu pridružila še tekmovalnost, pa sem s kolesom začel tudi dirkati.

Koliko kilometrov si največ prekolesaril na en mah? 234 kilometrov, ko sem se iz Pragerskega odpravil v Koper.

Kakšen tip dirke ti najbolj ustreza? Najrajši imam etapne dirke, predvsem tiste z gorskimi etapami. Hribi so mi bolj pisani na kožo kot sprinti, všeč pa so mi tudi zato, ker lahko v primeru padca naslednji dan nadoknadiš zaostanek.

Kaj počneš ko nisi na kolesu? V prostem času se najraje družim z prijatelji oziroma pokličem bolj oddaljene prijatelje, pomagam doma na kmetiji, pogledam kakšen dober film ter hodim v višjo kmetijsko šolo.

Foto: Luka Vovk