Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji EliteWheels
sponzorji sponzorji sponzorji Fest
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji

ČLANSKA EKIPA V STRUNJANU NABIRA KILOMETRE

15. 1. 2018

Članska ekipa se je v soboto odpravila na druge letošnje skupne priprave v Strunjan. Fantje se bodo na slovenski obali mudili do konca tedna, dodobra bodo spoznali nova kolesa in opremo ter nekoliko spremenjeno ekipo za letošnjo sezono.

Nepopolna članska ekipa na pripravah v Strunjanu

Vodja ekipe Matjaž Zevnik je fante po decembrskih uvodnih, tokrat zbral na malce daljših pripravah, kjer bodo na sporedu že večja količina treninga in ogledi tras prvih dirk v Istri ter na slovenski obali, kjer se sezona prične že konec februarja. “Prve skupne dni smo v decembru izkoristili predvsem za spoznavanje, saj je ekipa znova nekoliko spremenjena. Tokrat pa se v Strunjan odpravljamo z obsežnejšim planom treninga, ki ga bomo glede na ugodne vremenske razmere lahko normalno izpeljali. Zaenkrat sem s pristopom fantov zelo zadovoljen, vidi se, da imajo željo po dokazovanju”, je začetek priprav opisal Zevnik.

V novo sezono se bodo naši fantje znova podali na kolesih Scott, ki nam jih je priskrbelo podjetje Proloco Trade. Model Foil ter prve občutke iz njegovega sedeža bomo podrobneje predstavili na naši Facebook strani, ko bodo o njem spregovorili naši kolesarji. Poleg novih koles se bo v letošnji sezoni ponovno malce spremenila zasedba članske ekipe. Svojo športno pot je po lanski sezoni končal Matic Katrašnik, Tadej Logar pa se bo ponovno vrnil na gorsko kolo, kjer je tudi pričel svojo kolesarsko kariero. O novih kolesarjih, ki so okrepili ekipo pa bomo podrobneje pisali v naslednjih dneh.

Foto: Luka Čotar