sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

DRINOVEC NAJBOLJŠI V ZADNJI ETAPI

11. 6. 2017

Z današnjo etapo Traun – Ternberg se je končala 8. izvedba dirke po Zgornji Avstriji, kjer so nastopili naši člani. V današnji etapi je bil najuspešnejši Drinovec, v generalni razvrstitvi je najvišje končal Logar.

Po drugi etapi, kjer je Luka Čotar stopil na stopničke za zmagovalce, sta bili včeraj in danes na sporedu še dve etapi dirke druge kategorije Oberösterreichrundfahrt. Na včerajšnji zahtevni 140 kilometrov dolgi etapi v okolici Bad Leonfeldna, kjer se je na števcih nabralo skoraj 2000 višinskih metrov naši niso bili najbolj uspešni. Na 42. mestu je z dobro minuto zaostanka za zmagovalcem v cilj prišel Tadej Logar, ostali pa so zaostali še nekaj več. Na današnji 135 kilometrov dolgi etapi pa je po 3 urah in 19 minutah kot najboljši končal Matej Drinovec na 16. mestu. V generalni razvrstitvi je najvišje ostal Tadej Logar, ki se je uvrstil na 35. mesto.

Dirka po Zgornji Avstriji je bila torej zadnja v nizu pripravljalnih za našo ekipo, ki bo od prihodnjega četrtka do nedelje nastopila na 24. izvedbi Dirke po Sloveniji. V kakšni zasedbi bodo naši nastopili na največji slovenski dirki bomo pisali v prihodnjih dneh.