sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

DVA ČLANA V DESETERICI V ITALIJI!

15. 7. 2016

Članska ekipa je včeraj nastopila na nočni dirki v mestu San Doná di Piave. Odličen rezultat sta osvojila Luka Čotar in Tadej Logar, oba v deseterici.

IMG_4610
Luka Čotar

Matjaž Zevnik je v bližino italijanskega Trevisa odpeljal ekipo v postavi Luka Čotar, Tadej Logar, Matic Grošelj, Jernej Švab, Miha Poljanec in Simon Čibej. Fantje so na 100 kilometrov dolgi dirki nastopili zelo dobro. Izredno hitra dirka, s povprečno hitrostjo okoli 50 kilometrov na uro se je končala s ciljnim sprintom celotne skupine. Tam sta se uspešno znašla predvsem Luka Čotar, ki mu je na koncu za las zmanjkalo, da bi stopil na stopničke in je osvojil 4. mesto, ter Tadej Logar, ki je končal na 7. mestu!

“Zelo sem vesel današnjega rezultata, čeprav vem, da so fantje sposobni večino dirk končati v deseterici ali celo v najboljši peterici. Vseh 40 krogov je bilo izredno hitrih, vseskozi je bilo potrebno biti na pravih pozicijah in se izogniti padcem ter zapletom. Na koncu pa nam je malce zmanjkalo do stopničk, ampak vseeno sem zadovoljen,” je svoje mnenje po kočani dirki podal trener ekipe Matjaž Zevnik.