sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

GLASUJTE ZA NAŠEGA MLADEGA UPA!

16. 5. 2016

Zavarovalnica Triglav vsako leto prireja natečaj Mladi upi. Letos je v ožjem izboru tudi naš Nik Čemažar. Glasujete lahko samo še en teden.

cemazar_mladiup

Nika Čemažarja verjetno ni potrebno posebej predstavljati. Njegovi rezultati v zadnjih treh letih govorijo sami po sebi, poleg vseh zmag in osvojenih državnih naslovov v dozdajšnji karieri pa ne moremo mimo njegove železne volje in zagnanosti pri delu, ogromne motivacije, velike želje in visokih ciljev, ki lahko Nika popeljejo še zelo daleč. Njegov sedanji razvoj je pod budnim očesom družine in sedanjega trenerja pri mladincih Mateja Stareta. Vsako leto je potrebno vse več opreme za dirkanje v klubu in reprezentanci, ki s seboj prinese tudi veliko stroškov. V klubu zaradi težje finančne situacije za vse težko poskrbimo, zato bi vsaka pomoč, ki jo pri Mladih upih finalisti dobijo, Niku prišla zelo prav.

Glasovanje za finaliste letošnjih Mladih upov poteka do 23. 5. na njihovi spletni strani. Za Nika lahko preko povezave glasujete vsak dan, za glasovanje uporabite registracijo prek svojega e-mail naslova, seveda jih lahko uporabite več, če jih imate. Na podlagi glasov bo izbran en finalist, dodatnih 7, ki bodo prejeli finančno pomoč bo izbrala komisija. Pomagajte našemu mlademu upu, da bodo lahko njegovi kilometri še hitrejši!