Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji EliteWheels
sponzorji sponzorji sponzorji Fest
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji

INVALIDI BODO ZAVRTELI SLOVENIJO

20. 8. 2015

Letos smo se pridružili projektu Zavrtimo Slovenijo, kjer organizacija želi slovenski širši javnosti predstaviti izzive in življenjske zgodbe športnikov invalidov, z namenom promocije parakolesarstva in športa invalidov nasploh.

Ročni kolesarji želijo prekolesariti Slovenijo in vse invalidne osebe spodbuditi h gibanju. Prihodnji teden se bo skupina ročnih kolesarjev Kolesarskega kluba Tuš – Bauerfeind v družbi poklicnih in amaterskih kolesarjev odpravila na turnejo po Sloveniji. Na petdnevni poti od Kopra do Lendave bodo zbirali sredstva  za nakup ročnega kolesa, ki bo na voljo za izposojo Inštitutu RS za rehabilitacijo Soča, ter organizacijo športnih motivacijskih kampov za mlade invalide, ki jim bodo omogočali kakovostne začetke aktivnega športnega življenja.

V sredo 26. 8. se bodo ustavili na našem velodromu v Stražišču, kjer se bodo pomerili s kolesarji našega kluba in drugimi znanimi športniki. Vabljeni ste tudi vi, da se nam ob 17. uri pridružite, lahko se boste tudi sam preizkusili v vožnji z ročnim kolesom.

Več informacij o projektu si lahko preberete na njihovi spletni strani.

091fa1f75397001d364654134d3cdc5a