sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

JUTRI JE NA SPOREDU PRVO DEJANJE DIRK V JUNIJU

11. 6. 2015

Z jutrišnjim kronometrom v Ljubljani, ki bo štel za naslove državnih prvakov in prvakinj, se začenja obdobje zahtevnih dirk predvsem za mladince ter člane do 23 let.

Po startu v ljubljanskem BTC Cityu, bo proga tekmovalce vodila do Domžal, kjer bo sledil obrat in povratek nazaj. Mladinci bodo prevozili en krog, mlajši člani in člani pa dva kroga. Prve tekmovalke, mlajše mladinke bodo štartale ob 16. uri, mladinci pričnejo ob 16.35, nazadnje pa še mlajši člani ob 19.19.
“V zadnjih dveh tednih smo opravili nekaj zelo kvalitetnih treningov, specialna kolesa smo dodobra osvojili, nekaj treninga za hitrost smo opravili tudi s “pistaši”. Formo stopnjujemo pred dirko po Sloveniji in državnim prvenstvom na cesti, tako da se že veselimo prihajajočih dirk,” je zadnje priprave pred dirko pokomentiral Tadej Logar.

Časi štartov naših tekmovalcev:
Liza Komar – 16:01
Luka Eržen – 16:35
David Čadež – 16:36:30
Nik Čemažar – 16:51
Miha Zupan – 16:59
Matic Katrašnik – 17:06
Jaka Primožič – 17:15
Žiga Grošelj – 19:20
Matej Razingar – 19:25
Tadej Logar – 19:33

Po kronometru se v soboto mlajši člani odpravljajo na dirko v Sarajevo, mladinci pa v Italijo. Nato bo od naslednjega četrtka do nedelje potekala tradicionalna Dirka po Sloveniji, ki se je bodo udeležili tudi naši kolesarji. Vodja ekipe Matjaž Zevnik ekipo še zbira, zato bomo o tem podrobno poročali v naslednjem tednu.
Po končani Dirki po Sloveniji bo 28. junija potekalo še cestno državno prvenstvo v Mirni Peči, ki bo nekakšen zaključek prvega dela sezone.