Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji EliteWheels
sponzorji sponzorji sponzorji Fest
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji

KATRAŠNIK NAJBOLJŠI PO TOČKAH!

24. 7. 2015

Včeraj je članska ekipa do 23 let nastopila na nočnem kriteriju Citta di San Dona di Piave v Italiji. Po točkah je zmagovalec postal Gašper Katrašnik!

Članska ekipa je nastopila še na zadnji dirki pred domačimi dirkami v Kranju. Na nočnem kriteriju, podobnem kot jih čaka v soboto 1. 8. zvečer na kranjskih ulicah, so nastopili v postavi Katrašnik, Grošelj, Logar, Razingar, Švab, Čotar, Grošelj in Poljanec.
Vsi kriteriji so vedno zelo hitri in tehnično zahtevni. Nič drugače ni bilo tudi tokrat, po besedah trenerja Matjaža Zevnika pa je ekipa delovala vrhunsko: “Z dirkanjem celotne ekipe sem zelo zadovoljen. V vsak šprint so Katrašnika pripeljali v dobri poziciji, skoke nasprotnikov smo imeli praktično vse pokrite, vozili so tako kot smo bili dogovorjeni. Dobro formo je prikazal Gašper, ki večjih težav v šprintih ni imel in dosegal točke.”

Po 45 krogih in 95 kilometrih dirkanja v hudi vročini se je zmage po točkah veselil Gašper Katrašnik! Član slovenske reprezentance je tako potrdil odlično formo pred bližajočim se vrhuncem sezone – domače dirke v Kranju in Evropskim prvenstvom!

Na dirki so šteli tudi rezultati na končni cilj, kjer so trojno zmago osvojili kolesarji Zalf Desire Fior.

Gašper Katrašnik prejema nagrado za najboljšega po točkah
Gašper Katrašnik prejema nagrado za najboljšega po točkah