sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

NA LEDINAH DVOJNA SAVSKA ZMAGA!

24. 5. 2015

Včeraj so mlajši mladinci poleg deklic in dečkov nastopili na krožni dirki na Ledinah. Odlično dirko so uprizorili naši tekmovalci, po dolgem pobegu zmaga v roke Davidu Čadežu!

Vreme se tokrat ni usmililo kolesarjev in kolesark, deževalo je celotno dirko, kar je bila še dodatna oteževalna okoliščina, poleg zelo razgibane in zahtevne trase. Mladinci so morali prevozit 15 krogov po 3,1 kilometra, v vsakem krogu pa 300 metrov dolg zahteven vzpon. Že v začetku dirke so naši kolesarji nakazali, da si želijo nove zmage. Po narekovanju ritma celotne ekipe v prvih krogih je v 4 krogu napadel David Čadež. Praktično celotna skupina je bila zopet skoncentrirana na Nika Čemažarja, kar je zelo dobro izkoristil Čadež, ki je iz kroga v krog povečeval svojo prednost. Preostala skupina je vozila “dirko na izpadanje”, kolesarjev je bilo vsak krog manj in v zadnjih 2 krogih dirke je poizkusil še Čemažar in se odpeljal tekmecem. Čadež je bil zanj neulovljiv in je tako slavil svojo prvo zmago v kategoriji mlajših mladincev! Na drugo mesto se je uvrstil Čemažar in lepo dopolnil Davidovo zmago.

20150523_134606

 

Trener Matej Stare je bil zopet zadovoljen zdirkanjem celotne ekipe: “Vesel sem, da se je tokrat poklopilo Čadežu, ki pridno trenira, kar se hitro pokaže tudi na dirkah. Na koncu je še Čemažar odpeljal tako kot zna in lahko sem samo zelo zadovoljen z novim super dnevom!”