sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

NIK ČEMAŽAR NOVI DRŽAVNI PRVAK V KRONOMETRU!

13. 6. 2015

Včeraj je v Ljubljani potekalo državno prvenstvo v vožnji na čas za kategorije mlajših mladink, mlajših mladincev, mladincev in članov do 23 let ter Elite. Pri mlajših mladincih je majico državnega prvaka oblekel Nik Čemažar!

Že tradicionalni kronometer iz ulic ljubljanskega BTC Citya je tudi tokrat postregel z atraktivnimi vožnjami najboljših slovenskih kronometristov. V Domžalah so se, kot prve iz štartne rampe na 11 kilometrov dolgo progo, spustile mlajše mladinke. Liza Komar je v tej kategoriji osvojila 7. mesto.
Mlajši mladinci in mladinci so štartali v Ljubljani, v Domžalah je sledil obrat in nato po isti progi do cilja. Za 22 kilometrov dolgo progo je Nik Čemažar pri mlajših mladincih porabil 29 minut in 29 sekund, s čimer je za slabo minuto prehitel drugo uvrščenega Aljaža Jarca (Adria). S tem časom je seveda postal tudi novi državni prvak! David Čadež se je uvrstil na 17. mesto.

IMG_1808

Starejši mladinci so prav tako morali prevoziti 22 kilometrov. Zmagovalec je postal Žan Andrejaš (Radenska). Na odlično drugo mesto pa se je s časom 27:53 uvrstil Jaka Primožič, ki je za pičlih 5 sekund zaostal za naslovom državnega prvaka! Matic Katrašnik je v tej kategoriji osvojil 10. mesto, na 14. mestu pa je končal Miha Zupan.

IMG_1815

V kategoriji članov do 23 let, ki so morali 22 kilometrov dolg krog prevoziti dvakrat, je najhitrejši čas postavil Jon Božič (Adria). Žiga Grošelj je kot najboljši od naših končal na 6. mestu, s časom 55:40. Tadej Logar je bil 7., Matej Razingar 13., Tim Zubanovič pa je končal kot 14.

Več slik na našem FB profilu.