Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji EliteWheels
sponzorji sponzorji sponzorji Fest
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji

NOVA SEZONA JE PRED VRATI

8. 2. 2019

Članska ekipa se ta teden mudi na drugih skupnih pripravah v Strunjanu, ki je že stalna zimska baza naših kolesarjev. Pred prvimi dirkami v sezoni so se umaknili v toplejše kraje in bodo poskušali izpiliti še zadnje podrobnosti, da sezono pričakajo v dobri formi.

Članska ekipa na treningu

Ekipo je tokrat na šestdnevne priprave odpeljal novi trener in športni direktor Tadej Valjavec, ki se iz tedna v teden privaja na nove naloge, ki jih mora kot športni direktor opraviti. “Dobro se počutim v novi vlogi, fantje so se že privadili na moj način dela in mislim, da smo do sedaj opravili dobro delo. So zagnani in motivirani, tako da me ne skrbi, da na prvih dirkah ne bi nastopili dobro”, je prvih nekaj besed podal Valjavec. Od torka naši že bivajo v Strunjanu, kjer bodo vse do nedelje. Vmes sta jih na treningu obiskala tudi vodja ekipe Matjaž Zevnik in Matija Blažič, direktor in lastnik Hotel&Glamping Ribno, ki vstopa kot novi sponzor v letošnjem letu. Zevnik je bil z videnim zadovoljen: “Vidim, da se dobro dela. Že decembra na Pokljuki sva s Tadejem zastavila, po mojem mnenju, dober način dela, ki bo upam, obrodil sadove. Prve dirke se bližajo, fantje so željni napredovanja, kar je za nas kot manjšo ekipo tudi glavno vodilo. Na vsaki dirki posebej se moramo dokazati in stremeti k aktivnem dirkanju, le tako bomo lahko zadovoljni.” Natančno ekipo za otvoritev sezone sta Zevnik in Valjavec že izbrala. Kdo bo nastopil v Izoli pa v prihodnjih dneh na naših družbenih omrežjih.

Po prihodu domov, fante čaka nekaj dni počitka nato pa se znova zberejo v Strunjanu, kjer bodo ostali praktično do prve dirke sezone, ki bo 24. februarja v Izoli.