sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

PO VODICAH IN STRAŽI PRIHODNJI VIKEND ŠE ZADNJA DIRKA ZA DEKLICE IN DEČKE

26. 9. 2016

Pretekli vikend so dečki in deklice nastopili na dveh preizkušnjah za Pokal Slovenije. V soboto so dirkali v Vodicah, v nedeljo pa se za točke borili v Straži na Dolenjskem. Prihodnji vikend bo v Mengšu na sporedu še zadnja dirka v letošnji sezoni.

vn_vodice2016-0522

Na sobotni preizkušnji v Vodicah je bila od Savčanov najuspešnejša Ana Ahačič, ki je osvojila že 21. in v Straži še 22. letošnjo zmago. Tjaša Sušnik se je na obeh dirkah uvrstila tik za njo, na drugo mesto. Pri deklicah C je Neja Kalan v Vodicah osvojila 3. mesto, v Straži pa v sprintu za las ostala brez zmage in končala na 2. mestu. Eva Prevc je med deklicami B sobotno preizkušnjo končala na drugem mestu, v Straži pa je bila vpletena v padec 2 kroga pred ciljem in ni bila uvrščena.

Med dečki so bili na sobotni dirki najuspešnejši najmlajši, ko so se trije uvrstili v deseterico, v sprintu glavnine je bil najboljši Savčan Aljaž Petek na 4. mestu. V Straži se je dirka prav tako zaključila s ciljnim sprintom, ponovno so se trije uvrstili med najboljših deset, Petek je končal na 5. mestu.

Pri starejših dečkih B in A je uvrstitev vikenda dosegel Matic Maček, ko je v sprintu ubežne trojice v Straži osvojil 3. mesto. Veseli uspešno dirkanje vseh dečkov A, ki se po naslednji dirki v Mengšu poslavljajo od dečkov in se selijo v kategorijo mlajših mladincev.

VSI REZULTATI DIRKE V VODICAH

VSI REZULTATI DIRKE V STRAŽI