sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

PRIMOŽIČ IN ČEMAŽAR NAGRAJENCA MESTNE OBČINE KRANJ

31. 3. 2017

Preteklo sredo je kranjska mestna občina podelila priznanja najboljšim športnikom za rezultate v letu 2016. Med nagrajenci sta bila tudi naša Jaka Primožič in Nik Čemažar. 

Jaka Primožič – zmagovalec dirke Oberösterreich Juniorenrundfahrt

Kranjsko mestno središče je bilo v sredo polno športnikov. Večina je bila sicer del “sprevoda kranjskih športnikov”, najboljši izmed njih pa so na odru prejelo svojo nagrado za dosežke v letu 2016. V središču mesta je zbrane pozdravil župan občine Boštjan Trilar, športnikom pa podelil priznanja in nagrade. Med nagrajenci sta bila znova tudi naša kolesarja, ki sta lani nastopala v konkurenci mladincev Jaka Primožič in Nik Čemažar. Oba sta prejela malo športno plaketo, ki se podeljuje mladinskim športnikom za izjemne mednarodne dosežke, ki ustrezajo kriterijem Olimpijskega komiteja Slovenije za pridobitev statusa perspektivnega razreda. Jaka si je plaketo prislužil z dvema zmagama na etapnih dirkah prve kategorije v Beogradu in Avstriji, poleg tega je na SP v Katarju končal na 9. mestu v kronometru ter 8. mestu na cestni dirki. Nik pa je malo plaketo prejel na podlagi zmage na državnem prvenstvu, drugi je bil na državnem prvenstvu v kronometru, na evropskem prvenstvu v tej disciplini pa se je uvrstil na 10. mesto.

Prejemnika male plakete sta že pričela z letošnjo sezono. Primožič se prvo leto preizkuša v članski kategoriji, Čemažar pa še vedno ostaja v mladinski kategoriji. Nagradi mestne občine sta zagotovo potrditev uspešnega dela ter motivacija za prihodnja leta.

Fantoma iskreno čestitamo!

Nik Čemažar – mladinski državni prvak za leto 2016