Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji EliteWheels
sponzorji sponzorji sponzorji Fest
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji

Rok Bajželj najhitrejši v Murski Soboti

13. 6. 2022

Včeraj, v nedeljo 12. 6., so se v Murski Soboti mlajše selekcije udarile na kriteriju. Udeležili so se ga tudi naši kolesarji, ki so dosegli lepe rezultate.

Najboljši rezultat je pri dečkih B dosegel Rok Bajželj. Dečki B so 1,4 kilometrski krog prevozili dvanajstkrat, v teh dvanajstih krogih pa so šprintali štirikrat. Bajželj se je v konkurenci izkazal za najhitrejšega, saj je bil na prav vseh šprintih prvi in tako osvojil prvo mesto v kategoriji dečkov B. Po stopničkah pa smo skoraj posegli tudi v kategoriji starejših mladincev, kjer je najbolje dirkal Martin Eržen. Dirko je zaznamoval beg kolesarjev, v ozadju pa je Eržen vsak šprint premagal glavnino in tako zbiral po eno točko. Na koncu dirke je tako osvojil 4. mesto.

Dobro so dirkali tudi naši preostali kolesarji. V kategoriji dečkov C je Marcel Hafner osvojil 8. mesto; med deklicami C se je izkazala Iza Božnar Prosen, ki je zasedla 5 mesto; v kategoriji dečkov B je Urban Kalan dosegel 5. mesto; pri dečkih A pa se je izmed naših kolesarjev najbolje znašel Bor Nograšek, ki je osvojil 7. mesto. Pri starejših mladincih sta se na 9. in 10. mesto uvrstila tudi Jaka Marolt in Maj Flajs.