sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

Rok Bajželj najhitrejši v Murski Soboti

13. 6. 2022

Včeraj, v nedeljo 12. 6., so se v Murski Soboti mlajše selekcije udarile na kriteriju. Udeležili so se ga tudi naši kolesarji, ki so dosegli lepe rezultate.

Najboljši rezultat je pri dečkih B dosegel Rok Bajželj. Dečki B so 1,4 kilometrski krog prevozili dvanajstkrat, v teh dvanajstih krogih pa so šprintali štirikrat. Bajželj se je v konkurenci izkazal za najhitrejšega, saj je bil na prav vseh šprintih prvi in tako osvojil prvo mesto v kategoriji dečkov B. Po stopničkah pa smo skoraj posegli tudi v kategoriji starejših mladincev, kjer je najbolje dirkal Martin Eržen. Dirko je zaznamoval beg kolesarjev, v ozadju pa je Eržen vsak šprint premagal glavnino in tako zbiral po eno točko. Na koncu dirke je tako osvojil 4. mesto.

Dobro so dirkali tudi naši preostali kolesarji. V kategoriji dečkov C je Marcel Hafner osvojil 8. mesto; med deklicami C se je izkazala Iza Božnar Prosen, ki je zasedla 5 mesto; v kategoriji dečkov B je Urban Kalan dosegel 5. mesto; pri dečkih A pa se je izmed naših kolesarjev najbolje znašel Bor Nograšek, ki je osvojil 7. mesto. Pri starejših mladincih sta se na 9. in 10. mesto uvrstila tudi Jaka Marolt in Maj Flajs.