Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji EliteWheels
sponzorji sponzorji sponzorji Fest
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji

SCOTTOV KOLESARSKI DAN PRESTAVLJEN

18. 3. 2020

Trenutna situacija je Kolesarski klub Kranj, kot glavnega organizatorja dogodka Scottov kolesarski dan, prisilila, da za nedoločen čas prestavi omenjen dogodek.

Epidemija novega koronavirusa je močno zarezala tudi v večino športnih panog po vsem svetu. Nič drugače ni v kolesarstvu, kjer je bilo samo na najvišjem nivoju odpovedanih že preko 97 dirk. Sezona se še niti ni dobro začela, pa je že odpadel skoraj celotni spomladanski program.

Kdaj se bodo pričele dirke slovenskega pokala za vse kategorije seveda še ni jasno, zato pa smo bili v Kolesarskem klubu Kranj primorani prestaviti naš prvi letošnji dogodek. Konec maja bi moral v Kranju potekati že 6. Scottov kolesarski dan, ki vsako leto v prestolnico Gorenjske privabi večje število udeležencev, a je trenutno za nedoločen čas prestavljen. Točnega datuma, kdaj bo prireditev potekala še nimamo, upamo in želimo pa si, da bomo prireditev, ki je bila dobro sprejeta in je namenjena predvsem družinam, lahko izpeljali, ko se situacija v Sloveniji in svetu umiri.

Datum kolesarskega praznika v Kranju (25. in 26. julij) zaenkrat ostaja nespremenjen in bo, če bo situacija dopuščala, izpeljan normalno.

Ostanite zdravi in se kmalu vidimo!