Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji EliteWheels
sponzorji sponzorji sponzorji Fest
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji

Scottov kolesarski dan se v ustaljenem terminu vrača v Kranj!

17. 5. 2022

 V zadnjih dveh letih so nam načrte mnogokrat prekrižale epidemiološke razmere, zato sedaj z  toliko večjim veseljem sporočamo, da se zadnji vikend v maju v staro mestno jedro Kranja vrača Scottov kolesarski dan!

Na zadnjo majsko nedeljo, 29. 5., v Kolesarskem klubu Kranj za vas organiziramo že 7. izvedbo Scottovega kolesarskega dneva. Poskrbljeno bo prav za vse – najmlajši se bodo lahko pomerili na kilometrski preizkušnji po ulicah starega mestnega jedra, tisti malo starejši pa se boste lahko zapeljali na 12, 21 oziroma 30 kilometrskem maratonu – dolžino, katero želite prevoziti, si boste lahko izbrali sami.

Dogajanje se bo na Glavnem trgu v Kranju začelo ob 9. uri, ko se bo začel pester spremljevalni ter animacijski program. Ob 11. uri bo sledil start otroškega maratona, čez eno uro pa mu bo sledil še skupinski štart daljših družinskih maratonov. Preizkusili boste lahko najnovejša Scott kolesa, poleg koles pa boste lahko na spretnostnem poligonu testirali tudi vaše kolesarske veščine. Vsak od udeležencev bo prejele darilno vrečko z darili naših pokroviteljev in spominsko medaljo, ker pa se zavedamo, da se na prazen želodec težko zabavamo, pa bomo poskrbeli tudi za topel obrok! Na 7. Scottovem kolesarskem dnevu bo potekal tudi bogat srečolov, srečna sedmica pa bo poskrbela, da se eden izmed vas odpelje domov na povsem novem kolesu! Čaka nas kolesarsko obarvan dan, poln zabave, še več o dogajanju pa si lahko preberete tudi na našem FB dogodku. Na koledarju si rezervirajte zadnjo majsko nedeljo, prijavo na maraton pa oddate na naši spletni strani.