sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

SCOTTOV KOLESARSKI DAN: VTISI IN KOMENTAR

30. 5. 2016

Letošnja izvedba Scottovega kolesarskega dne je bila precej drugačna od lanske, a zato nič manj uspešna. Še več, lanski prvi Scottov kolesarski dan smo nadgradili s še boljšo izvedbo, ponudbo, več animacijami in dodatnimi dolžinami maratonov.

Foto: Matej Meglič (www.matejmeglic.com)
Foto: Matej Meglič (www.matejmeglic.com)

Lanska izvedba Scottovega kolesarskega dne na Brdu je bila uspešna, ponagajalo nam je le vreme, a nismo obupali in letos maraton pripeljali v staro mestno jedro Kranja. Spremenjen datum izvedbe nam je prinesel še sončen dan in poletne temperature, kar je bil tudi eden od razlogov za številčno udeležbo.

Glavni trg v Kranju je bil torej zadnjo majsko nedeljo povsem v znamenju kolesarjev in kolesark. Vsi udeleženci so imeli na razstavljenih stojnicah veliko za videti in preizkusiti, najmlajši so se lahko zabavali na velikem toboganu, se preizkusili na dveh spretnostnih poligonih Zavarovalnice Triglav in preprosto uživali, cel dan jih je zabaval Kuža Pazi, pomerili pa so se tudi na svojem maratonu. Obiskala sta nas tudi Luka Mezgec, naš nekdanji kolesar, danes pa član profesionalne ekipe Orica Green Edge, in Primož Ravnik – Figaro, ki je lani zaslovel po spustu z jezu HE Moste. Srečelov nam je prinesel novo dobitnico SCOTTovega kolesa, pa tudi ostali dobitki so bili privlačni in uporabni. Rekordno število udeležencev se je zapeljalo po dveh trasah malega in velikega družinskega maratona, v cilju pa so vsi prejeli spominske medalje, ki so jih pripravili varovanci Centra Korak iz Kranja. 

Vsi, ki so se preizkusili na katerem od maratonov, so bili enotnega mnenja, da je bil Scottov kolesarski dan izpeljan na visokem nivoju, poskrbljeno je bilo prav za vse, manjkalo ni ničesar. Zadovoljni smo tudi v našem klubu, iz organizacijskega vidika nas veseli, da se število udeležencev vsako leto veča in predvsem to, da so bili zadovoljni udeleženci in ostali sodelujoči. Obljubimo vam, da se drugo leto ponovno srečamo in trudili se bomo biti še boljši in graditi zgodbo Scottovega kolesarskega dne še naprej.

Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, donatorjem, soorganizatorjem, razstavljavcem in vsem ostalim, ki so/ste kakorkoli pripomogli, da je dan uspel tako kot smo si zamislili, saj nam brez vas to ne bi uspelo.

Več fotografij iz Scottovega dne si lahko ogledate na našem FB profilu.

#scottdan