sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

ŠPORTNE NAGRADE KRANJA PODELJENE, DIRKE SE VRSTIJO ENA ZA DRUGO

25. 3. 2016

Včeraj je na Mestnem trgu v Kranju potekala podelitev športnih nagrad za dosežke v preteklem letu 2015. Med njimi so dobitniki tudi naši kolesarji, ki trenutno v Belgiji zastopajo državno reprezentanco.

received_1155825484442598
Mladinska reprezentanca, ki te dni nastopa v Belgiji

ŠPORTNA PRIZNANJA MESTNE OBČINE KRANJ

Že drugo leto zapored je Mestna občina Kranj športna priznanja podeljevala na Glavnem trgu v Kranju. Med dobitniki priznanj za leto 2015 so bili tudi trije naši kolesarji, Jaka Primožič, Nik Čemažar in Gašper Katrašnik, ki je ob koncu leta zapustil savske vrste in se preselil na Dolenjsko. Katrašnik in Primožič sta dobitnika Male plakete Mestne občine Kranj, Čemažar pa prejemnik Športnega znaka Kranja.

SPORED DIRK TA VIKEND

Mladinci in člani ta vikend nadaljujejo z dirkami, ta vikend bodo nastopili v Italiji. Članska ekipa bo v ponedeljek nastopila na že 78. izvedbi dirke Giro del Belvedere, ki je ena izmed bolj prestižnih dirk za kategorijo do 23 let. Na 166 kilometrov dolgi dirki bodo za našo ekipo nastopili Tadej Logar, Miha Poljanec, Luka Čotar in Simon Čibej.
Mlajši mladinci bodo prav tako dirkali v Italiji, udeležili se bodo dirke Gir de Gjave, ki jo je lansko leto osvojil naš Nik Čemažar.
Jaka Primožič in Nik Čemažar bosta v nedeljo z reprezentanco v Belgiji nastopila na klasiki Gent Wevelgem za mladince, Jernej Švab in Matic Grošelj pa z reprezentanco do 23 let prav tako na tej preizkušnji, ki poteka pred dirko Gent Wevelgem za profesionalne Elite kolesarje.

V Sloveniji se sezona prične naslednji vikend, ko bodo v Tišini nastopili dečki, deklice in mladinci ter mladinke.

received_1167474606605523