sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

TEKMOVALNA SEZONA 2015 JE KONČANA!

14. 10. 2015

Z dirko v Podsmreki se je končala letošnja sezona na slovenskih cestah, prav tako tudi za vse naše kategorije dečkov, deklic, mladincev ter mlajših članov.

IMG_6376

Letošnja sezona je bila iz rezultatskega vidika za naš klub zelo uspešna. S številom zmag izstopata predvsem Ana Ahačič in Nik Čemažar. 
Če začnemo v številkah smo letos v vseh kategorijah dosegli 66 zmag po Sloveniji in drugod po Evropi. V Pokalu Slovenije smo pri mlajših kategorijah dosegli tri končna prva mesta, ekipno pa štiri. V seštevku za Zlato Scottovo kolo sta Gašper Katrašnik in Žiga Grošelj pri mlajših članih osvojila dvojno zmago in dokazala, da smo bili letos najboljši tudi v tej kategoriji.

20150425_180626

Predvsem velja izpostaviti kategorizirane zmage Gašperja Katrašnika v Sarajevu in Jake Primožiča na etapnih dirkah v Švici in Beogradu, kjer je osvojil tudi prvo etapo. Jaka je v začetku leta dosegel še veliko zmago na dirki Coppa Montes v Italiji. Matic Katrašnik je bil prvi nosilec rumene majice na premierni dirki za VN Mateja Mohoriča. Sledijo zmage Nika Čemažarja na državnem cestnem prvenstvu in v kronometru, ter dve na velodromu. Dodal je še nekaj zmag v Italiji, na Hrvaškem in v Avstriji. Pri deklicah sta izstopali Ana Ahačič z 22 zmagami in Katja Jenko s 14.

Trenerji vseh kategorij so s sezono zadovoljni. Direktor kluba in trener mlajših članov Matjaž Zevnik je sezono ocenil kot uspešno na vseh področjih: “S sezono sem kot trener članov zadovoljen. Ekipa je bila najmlajša v Sloveniji, dosegli pa smo vseeno odlične rezultate, ki so se na koncu pokazali pri skupni dvojni zmagi za Zlato Kolo. Kot direktor kluba moram pohvaliti tudi mladinca Nika Čemažarja in Jako Primožiča, pa deklice Ano Ahačič, Katjo Jenko in Tjašo Sušnik, ki so v Pokalu Slovenije osvojili lepo bero zmag. Seveda so bile vse te zmage osvojene s pomočjo celotne ekipe, zato pohvala tudi vsem ostalim mlajšim tekmovalcem za osvojene ekipne zmage v Pokalu Slovenije.”

Sledi krajši premor, nato pa se kmalu začnemo pripravljati za novo sezono. O vseh dogajanjih vas bomo še vedno obveščali na vseh naših družbenih kanalih kot tudi na spletni strani.

Ob koncu se moramo zahvaliti vsem staršem in ostalim, ki so pripomogli, da smo skupaj izpeljali še eno sezono, brez Vaše pomoči jo v takem obsegu ne bi mogli.

IMG_3777