sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

USPEŠNA NEDELJA V KOMENDI

20. 5. 2018

Preteklo nedeljo so naši kolesarji in kolesarke nastopili v Komendi. Z novimi zmagami sta se vrnili dekleti, dvoje stopničke so dosegli dečki, mladinci pa so dosegli uvrstitvi v deseterico.

Tokrat so na dirki za Pokal Slovenije poleg najmlajših dečkov in deklic nastopili tudi mlajši ter starejši mladinci. Na že 14. dirki za Veliko nagrado Komende je nastopilo približno 30 naših kolesarjev. Najprej so nastopili dečki C, kjer je nove stopničke dosegel Erazem Valjavec, ponovno je premoč priznal le enemu kolesarju in osvojil 2. mesto. Dečki B in A so nastopili v skupnem štartu, kjer so prav tako nastopile tudi deklice A ter mlajše mladinke. V sprintu glavnine približno 30 kolesarjev je med dečki B odlično 3. mesto dosegel Jan Lešnik, dekleti Neja Kalan ter Ana Ahačič pa sta dosegli novi zmagi v svojih kategorijah.

Dan so s skupnim startom končali mlajši in starejši mladinci, ki so prevozili 21 krogov, oziroma dobrih 7o kilometrov. Dirko je zaznamoval pobeg šesterice kolesarjev iz katere smo kasneje dobili tudi zmagovalca tako pri mlajših kot tudi starejših mladincih. V obeh kategorijah so zmagi odnesli kolesarji Adrie Mobila, od naših pa sta bila najboljša Luka Ziherl na 7. mestu pri mlajših mladincih ter Aleš Pirih na 9. mestu pri starejših mladincih.