Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji EliteWheels
sponzorji sponzorji sponzorji Fest
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji

V novo sezono zopet s pomlajeno ekipo!

2. 12. 2022

V novo sezono bomo ponovno vstopili s kontinentalno licenco, tokrat pa bodo ekipo predstavljali izključno mladi kolesarji do 23 let, v našem dresu pa se bodo prvič predstavili štirje novi kolesarji.

Prihodnje leto bo v članskih vrstah vozilo 12 kolesarjev. V ekipi ostajajo Luka Turkulov, Andrej Černe, Vid Jeromel, Maks Cvjetičanin, Luka Ziherl in Jaka Vovk. Iz selekcije starejših mladincev domačega kluba se jim bosta pridružila še Martin Eržen in Žiga Kalan. Kot že omenjeno v Kranj prihajajo tudi štirje novi kolesarji. Iz smuči bo na kolo presedlal Nejc Komac, iz Bleda prihaja Gašper Otoničar, Teo Pečnik pa iz ljubljanskega Gusta. V ekipo smo z odprtimi rokami sprejeli tudi Grega Podlesnika, ki prihaja iz mladinskih vrst sevniškega Tanina. Svoj matični klub sta letos zapustila Leon Šarc, ki ga bomo na prihajajočih dirkah srečevali v dresu nemške kontinentalne ekipe Santic Wibatech, in Matej Drinovec.

Foto: Luka Vovk

Živahno je tudi v ekipah mladincev, ki že nabirajo kilometre na novomeškem velodromu in v domačem okolišu. Iz Idrije je v naš klub prišel Marcel Gladek, iz Celja pa Sven Mernik. V vseh ekipah skupaj bo tako v prihodnji sezoni kolesarilo več kot 50 kolesarjev.