sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

VN IZOLE KOT PREMIERA SLOVENSKE SEZONE, SLEDIJO DIRKE V ISTRI

25. 2. 2016

S prvo dirko v Poreču se je pričela letošnja sezona. Ta konec tedna bo na sporedu dirka v Izoli, ki bo uvod v pester program dirk, hkrati pa uvertura v dogajanje na slovenskih cestah.

12745617_951028871658167_6080465263079619060_n
Ekipa po dirki v Poreču s trenerjem Zevnikom

 

Po prvi dirki v Poreču je bil trener članske ekipe Matjaž Zevnik prešerne volje. Dobil je potrdilo, da so fantje odlično pripravljeni, 6. mesto Žige Grošlja pa ga navdaja z optimizmom pred prihodnjimi preizkušnjami. “Zadovoljen sem s predstavo Grošlja, ki je priključil glavnemu pobegu dneva iz katerega smo kasneje dobili zmagovalca. Malce več bi moral pokazati pri vzponu na Motovun, kjer je ušla trojica, kasneje se ni dalo več priključiti. Vseeno je začetek dober, tudi ostali so pokazali, da so lahko popolnoma konkurenčni, zato že z veseljem pričakujemo naslednje dirke,” je povedal Zevnik. Zadovoljen s predstavo je bil jasno tudi najstarejši član letošnje ekipe, ki je s 6. mestom osvojil svoj najboljši rezultat na kategoriziranih dirkah.

Kot že omenjeno bo to nedeljo na sporedu 3. Velika Nagrada Izole, ki je organizirana s strani Kolesarske zveze Slovenije. S štartom ob 12. uri iz Cankarjevega drevoreda bodo kolesarji prevozili 156 kilometrov v različnih krogih, ki bodo kot vsako leto selektivni, zato lahko v cilju pričakujemo manjšo skupino ali celo ubežne kolesarje. Naša ekipa se že v petek odpravlja na slovensko obalo, kjer se bodo skupaj v miru pripravili na dirko, na kateri se bodo znova potegovali za točke mednarodne kolesarske zveze.

Po dirki v Izoli bodo v sredini tedna naši nastopili na Umag Trophy, prvi vikend v marcu še v Poreču, nato pa sledi še štiridnevna dirka Istrska pomlad.