sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

ZA JANA SE ZAČENJA ZARES!

8. 4. 2015

Zgodbo o Janu Lukaniču verjetno že vsi poznate. A vseeno, fant iz vasice Kamnje blizu Bohinja je zagrizen športnik. Vendar ima majhno težavo. Ima zmerno do težko duševno motnjo. Ne zmore brati ali računati, težave ima s pisanjem. Po kriterijih državne specialne olimpijade je dobil mesto v državni reprezentanci Slovenije, ki sredi julija v Los Angelesu nastopa na svetovnih igrah specialne olimpijade. Doma si kolesa, primernega za dirkanje, ne morejo privoščiti in tu smo se odzvali mi. Janu bomo podarili kolo s katerim bo lahko nastopil na igrah in lovil zmage na 10, 15 in 25 kilometrskih preizkušnjah!

Foto: Boštjan Fon
Foto: Boštjan Fon

Čas za predajo kolesa je, glede na ugodno vreme ravno pravšnji. Zato Vas vabimo jutri, v četrtek, 9. 4., da se nam od 16. ure dalje pridružite na sedežu kluba na Škofjeloški 14 v Kranju, kjer smo za Jana poleg kolesa pripravili še vso potrebno opremo.

Skupaj z nami pospremite Jana v prve kilometre na novem kolesu, ki jih bo opravil v spremstvu članov našega kluba in mu zaželite srečo v Los Angelesu!

Skupaj smo močnejši!