sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

ZADNJE MESTO ZAPOLNIL MATEJ DRINOVEC

8. 11. 2016

Po konkretni prevetritvi članske ekipe za prihodnjo sezono, je ostalo še eno prosto mesto, ki ga bo sedaj zasedel Gorenjec Matej Drinovec.

drinovec
Matej Drinovec

Po odhodih bratov Grošelj, Poljanca in Čibeja ter prihodih Primožiča, Katrašnika, Zupana in Kvasine iz mladinskih vrst o katerih smo že pisali, se bo, kot zadnji Savčanom pridružil 25 letni Matej Drinovec iz Strahinja pri Kranju. Kolesar, ki je kariero začel kot nordijski kombinatorec ter se nato preizkusil v rekreativnih kolesarskih vodah, je v lanski premierni sezoni na cestnem kolesu nosil dres Adrie Mobila. Specializeda bo torej zamenjal za Scotta, nadeja se, da bo tudi v zeleno črnem dresu nadaljeval z dirkanjem na visoki ravni:“Ko mi v Adrii niso podaljšali pogodbe, si nisem želel še zaključiti z dirkanjem na cestnem kolesu, zato sem med drugim poklical tudi v Savo, kjer smo se hitro dogovorili. Všeč mi je mlada ekipa, zagotovo bodo mešali štrene najboljšim”, je bil prvi odziv Mateja Drinovca.

Direktor kluba in trener ekipe Matjaž Zevnik je s prihodom Drinovca dobil najstarejšega člana, ki bo poleg Tadeja Logarja edini, ki ne bo več nastopal v kategoriji do 23 let. “Za prihodnjo sezono smo imeli še eno odprto mesto, s katerim nisem želel hiteti. Ko me je poklical Matej sva se kaj kmalu dogovorila za sodelovanje. Vem, da je v cestnem kolesarstvu še začetnik, a tudi vem kaj lahko od njega pričakujem. Dokazal je, da zna delati za ekipo in bil celotno leto zelo aktiven med dirkami. Bomo videli, kako se bo obnesel.”

ČLANSKA EKIPA 2017: Tadej Logar, Jernej Švab, Matej Drinovec, Luka Čotar, Jaka Primožič, Matic Katrašnik, Miha Zupan, Filip Kvasina