sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji Diem
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ sponzorji Bonus Inženiring Living doo Ambrož lakiranje Fest

ČEMAŽAR NA OLIMPIJSKIH IGRAH MLADIH!

26. 7. 2015

Nik Čemažar je član mladinske reprezentance Slovenije, ki je ta vikend odpotovala v gruzijski Tbilisi, kjer bodo od 26.7. do 1.8. potekale mladinske olimpijske igre EYOF.

Slovensko kolesarsko reprezentanco poleg Čemažarja zastopata še Blaž Jarc (Adria) in Luka Sagadin (Perutnina Ptuj). Ekipa, ki se bo v torek in četrtek podala v lov za prestižne medalje.
V torek bo na sporedu kronometer, v četrtek pa še cestna dirka. Med favorite za zmago na obeh preizkušnjah sodi tudi naš Nik Čemažar, ki je pred največjim ciljem sezone dobro pripravljen: »Forma je kar dobra, pred odhodom sem odpravil nekaj super treningov, teden dni prej smo z ostalo ekipo trenirali v Planici. Iskreno povedano, od obeh dirk veliko pričakujem, prisotne je kar nekaj treme. Želim si, da se bo vse poklopilo, verjamem in zaupam tudi v Aljaža in Luka, ki mi bosta pomagala po svojih najboljših močeh. Če se obrne drugače, pa bom jaz pomagal njima,« je dan pred odhodom dejal Nik.

55b21dd43d9d7
Slovenska kolesarska reprezentanca

 

Poleg moškega dela ekipe, za katere bo skrbel Miha Koncilja, bodo v Gruziji nastopile tudi mladinke, za katere je zadolžen Gašper Modic.