sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ sponzorji Telekom Slovenije Merkur Nepremičnine

ČEMAŽAR S ŠTARTNO ŠTEVILKO 1 DO ZMAGE!

14. 6. 2015

Poleg velikega uspeha Gašperja Katrašnika je danes novo zmago dosegel Nik Čemažar! Na 66 Trofeo Squillario, kjer so nastopali z reprezentanco je osvojil še eno veliko zmago!

Reprezentanca do 17 let je danes nastopala v Italiji, na dirki Trofeo Squillario. Vodja reprezentančne odprave je bil tokrat Matej Stare, poleg Čemažarja pa je bil v ekipi tudi David Čadež.
Slovenska reprezentanca je imela od štarta do cilja vse pod kontrolo. Najprej je beg pokril Jan Ostervuh, ko so jih ujeli se je že izoblikovala skupina 4 kolesarjev, med katerimi je bil tudi naš Nik Čemažar. Največjo prednost, ki si jo je četverica privozila je bila 1 minuta. V zasledovalni skupini je ostala slovenska ekipa poskrbela, da napadov iz skupine ni bilo več. V zadnjem krogu je napadel Francoz Andrea Mifsud, sledil mu je le še Čemažar. V sprintu dvojice je Nik zopet dokazal, da mu ni para in se po 84 kilometrih veselil še ene velike zmage!

 

20150614_165501
Nik Čemažar na najvišji stopnički

 

Matej Stare je pohvalil celotno reprezentanco, Aljaž Jarc (Adria) je na koncu osvojil 9. mesto, uspešni pa so bili tudi ostali.