sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji
sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ sponzorji

ČLANI IZ ŠIBENIKA Z DOBRIMI OBČUTKI

6. 2. 2017

Članska ekipa se je pretekli teden nahajala v Šibeniku, kjer so fantje opravili kar nekaj dobrih treningov. Vodja ekipe je z opravljenim zadovoljen, veseli ga napredek mlajših tekmovalcev, ki so se lepo vključili v ekipo.

Članska ekipa na pripravah v Šibeniku

Po nekaj tednih hladnejšega in deževno snežnega treninga v domačem kraju, so se naši člani odpravili na druge letošnje skupne priprave. Tokrat so, z dvotedenskim zamikom zaradi nizkih temperatur v Dalmaciji, Strunjan zamenjali za kraj Raslina pri Šibeniku. Od sobote so v sedmih dneh opravili slabih 900 kilometrov treninga, od tega je bilo že kar nekaj “hitrih kilometrov”, ki jih bodo fantje že potrebovali na bližajoči se prvi dirki sezone v Poreču.

Trener in vodja ekipe Matjaž Zevnik je bil z opravljenim zadovoljen:“Vidi se, da so fantje pridno trenirali po začrtanem planu. Opravili smo veliko dobrega treninga, ceste so v primerjavi z Istro bolj prazne in prijaznejše za trening. Čeprav bodo morali še kar veliko delati, vseeno tudi mlajši nimajo večjih težav. Katrašnik in Logar imata še nekaj zdravstvenih težav in bosta s pravim treningom pričela v naslednjih dneh, Primožič pa je na Kanarskih tudi dobro treniral. Ne glede na vse, bodo prve dirke tiste, ki bodo pokazale kako dobro smo pripravljeni in kam lahko letos posežemo:”

Sezona se pričenja 19. februarja v Poreču, nadaljuje pa se s prvo dirko na slovenskih cestah, 26. februarja v Izoli.

Jaka Primožič na najvišji točki otoka Fuerteventura na Kanarskih otokih