PRIJAVA IN ŠTARTNINE

 

Prijave za družinski maraton so mogoče SPODAJ na tej spletni strani.

Štart družinskega maratona za obe dolžini bo posamezen, in sicer ob 12.00 za krajši maraton (12 km) in ob 13.00 uri za daljši maraton (47 km).

 

ŠTARTNINE

 

* 10 % popusta za imetnike članske izkaznice KZS, licence KZS ali kartice Active Slovenia.

Štartnina vključuje:

 • Prijavo, zapestnico za udeležence, vrečko z darili sponzorjev, bon za topel obrok, zavarovanje, organizirano in varno izvedbo kolesarjenja na cesti, kjer bo potekala mobilna zapora oz. občasna popolna zapora.

 

 • Scottov kolesarski dan je tudi družbeno odgovorna prireditev z dobrodelno noto, saj bo vsak udeleženec prejel simbolični spominek – medaljo, ki jih bodo prav posebej za ta dogodek izdelali varovanci Centra Korak iz Kranja.

 

 • Cena štartnine za družinski maraton (20 €/4- ali veččlanska družina) velja za celo družino (ena oz. dve odrasli osebi z otroki, ki prebivajo na istem naslovu), vendar pa morajo biti prek spodnjega obrazca prijavljeni vsi družinski člani (Prijavljam še …). Otroci do 18. leta starosti se maratona lahko udeležijo v spremstvu staršev ali druge polnoletne osebe.

 

 • Štartnina za posameznike znaša 5 €, štartnina za družine s štirimi ali več člani pa znaša 20 €, in sicer za predprijave do vključno 26. 5. 2017.

 

 • Za prijave na dan prireditve štartnina znaša 7 € (posamezniki) oziroma 28 € (4- ali veččlanske družine).

 

 • Zaželeno je, da se štartnina poravna na TRR Kolesarskega kluba Kranj, 07000-0000538149, odprt pri Gorenjski banki. Namen plačila: ŠTARTNINA SCOTT 2017 (in osebni podatki prijavljenega, če plačnik štartnine ni enak prijavljenemu). Za udeležence maratona velja, da je prijava potrjena, če je plačilo na TRR izvedeno do vključno 26. 5. 2017. Po prejetem plačilu boste po pošti prejeli račun o plačani štartnini. Lahko pa štartnino poravnate tudi na dan prireditve.

 

 • Če želite štartnino za predprijave poravnati  na dan prireditve (ne na TRR), je zaželeno, da v rubriki vprašanja, predlogi … napišete “plačam na dan prireditve”. 

 

 • Na dan prireditve, 28. 5. 2017, bo družabni del prireditve na prireditvenem prostoru v centru mesta potekal že od 9.00 ure dalje, ko lahko tudi dvignete vrečke s praktičnimi darili sponzorjev in zapestnice za udeležence.

 

 • Udeleženci, ki boste na prireditev prišli z avtomobilom, lahko parkirate v okolici mestnega jedra. Vsa parkirišča so ob nedeljah brezplačna.

 

 • Če želite in se čutite sposobne, lahko odpeljete tudi oba maratona. Oz. če se boste odločili za daljši maraton in se boste vmes premislili, ga lahko končate tudi že po enem krogu.

 

 • V kolikor boste štartnino za maraton poravnali na TRR in ste imetnik katere od zgoraj navedenih kartic, s katerimi imate 10-% popust, si le tega ob plačilu, prosimo, obračunajte sami. Cena štartnine na posameznika v tem primeru znaša 4,5 €. Kartico boste morali predložiti ob dvigu zapestnice in vrečke z darili sponzorjev.

 

Štart otroškega maratona po ulicah starega mestnega jedra (1 km): 11.00

Štart malega družinskega maratona (12 km): 12.00

Štart velikega družinskega maratona (47 km): 13.00

 

PRIJAVNI OBRAZEC

Ime: (obvezno)

Priimek: (obvezno)

Naslov: (obvezno)

Poštna št.: (obvezno)

Kraj: (obvezno)

Datum rojstva: (obvezno - dan.mesec.leto)

Spol:
 Moški Ženski

Telefon: (obvezno)

Startam kot:
 posameznik družina

Prijavljam še: (tukaj navedite družinske člane, in sicer z imenom in priimkom, naslovom, datumom rojstva in spolom, npr. Janez Novak, isti naslov, 31. 12. 2000, m, Marija Novak, isti naslov, 12. 4. 1975, ž ...)

Ime družine, ekipe (neobvezno)

Izbira maratona:
 mali maraton veliki maraton

Vaš eMail (obvezno)

Vaša vprašanja, sporočila, mnenja, predlogi

Z oddajo izpolnjene prijave potrjujem, da so podatki, ki sem jih zapisal/a, resnični. Izjavljam, da sem telesno dobro pripravljen/a in sposoben/a prevoziti maraton. Upošteval/a bom navodila organizatorja in se maratona udeležil/a na lastno odgovornost. Zoper organizatorja ne bom vložil nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel v zvezi z udeležbo na tej prireditvi. Organizator bo navedene podatke uporabljal v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov, soglašam pa, da organizator obdeluje in uporablja moje, v prijavi navedene podatke za namene neposrednega trženja, ter da se lahko moji podatki za isti namen posredujejo izključno družbam, ki sponzorirajo to prireditev. Soglašam, da organizator lahko fotografije, filmske ali video posnetke, na katerih sem prisoten, intervjuje ipd., kar je v zvezi s Scottovim kolesarskim dnem v Kranju, posreduje in objavi v svojih medijih in internih publikacijah ter v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njega zahteval kakršnokoli povračilo. Enako izjavljam tudi za vse ostale osebe, ki jih prijavljam.

Comments are closed.