sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

Člani uspešno izvedli prve priprave

21. 1. 2023

V sredo, 18. 1., se je članska ekipa vrnila iz desetdnevnih priprav. Letošnje priprave je članska ekipa preživela v Vrsarju, udeležilo pa se jih je vseh 12 kolesarjev, registriranih za letošnjo sezono. Na priprave so odšli v ravno pravem trenutku in se uspešno izognili slabemu vremenu doma, v Vrsarju pa jih je čakalo toplejše vreme in obilo sonca.

Foto: Luka Vovk

Na pripravah je bilo šest kolesarjev, ki se že dobro poznajo – to so bili Luka Turkulov, Maks Cvjetičanin, Jaka Vovk, Luka Ziherl, Vid Jeromel in Andrej Černe ter kolesarja iz mladinskih vrst Martin Eržen in Žiga Kalan. Prvič pa so se v naših dresih predstavili še Nejc Komac, Teo Pečnik, Gašper Otoničar in Grega Podlesnik. Novi kolesarji so se v ekipo dobro vključil in kot ekipa delujejo dobro in homogeno.

Foto: Luka Vovk

Tako kot prejšnja leta je ekipa zelo mlada, vendar so se vsi trudili dosegati cilje, ki sta jih skupaj zastavila direktor ekipe Matjaž Zevnik in novi trener Marko Polanc. Eden izmed glavnih ciljev je bil izključiti nepomembne stvari in se zares posvetiti treningu, velik poudarek pa je bil na sami izvedbi le-tega, saj se poleg testiranj le tako lahko objektivno oceni pripravljenost ekipe.

Foto: Luka Vovk

Prve dirke kolesarje čakajo v marcu, ko bodo nastopili na osmih dirkah. Pred samim pričetkom dirk bo članska ekipa izvedla še ene, podobne priprave, na katerih se bo naredila prva selekcija za marčevske dirke.   

Foto: Luka Vovk