sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

ČLANSKA EKIPA NA PRVIH PRIPRAVAH ZA NOVO SEZONO

15. 12. 2016

Članska ekipa Kolesarskega kluba Kranj se danes odpravlja na prve priprave pred novo sezono. Ekipa bo v popolni postavi opravila planiran trening, prejela opremo za novo sezono ter skupne dni izkoristila tudi za druženje in zabavo.

dsc_0134

Vodja ekipe Matjaž Zevnik bo fante zbral v Strunjanu, ki je že nekaj let “zimska baza” naših kolesarjev. Do nedelje se bodo pripravljali za novo sezono, ki se bo začela konec februarja s tradicionalnimi dirkami v Istri. Prav na teh cestah bodo v teh dneh opravili največ treninga, poleg kilometrov pa bo v prvi vrsti pomembno tudi druženje in spoznavanje ekipe, ki se je pred novo sezono dodobra spremenila. V zelenem dresu od lani ostajajo Tadej Logar, Jernej Švab in Luka Čotar, iz mladinskega pogona so se jim, kot smo že pisali pridružili Jaka Primožič, Matic Katrašnik, Miha Zupan ter Filip Kvasina, iz kontinentalne ekipe Adria Mobil pa prihajata nova člana Matej Drinovec ter mladinec Fran Majoli, ki je dopolnil zasedbo za prihodnjo sezono.

Visoke uvrstitve bodo naši še naprej lovili na kolesih SCOTT, ki jih je zagotovilo podjetje Proloco Trade, za drese je poskrbela Žolna Šport, za prosti čas pa bodo kolesarji oblečeni v trenirke FILA.

“Plan dirk za prihodnjo sezono še ni dokončno izdelan, poleg prvih dirk v Istri, kjer je vedno močna konkurenca, bo cilj Pokal Narodov, kjer se bo poskušal dokazati predvsem Primožič. Poleg njega si želim še vsaj enega reprezentanta skozi celotno sezono in visoke uvrstitve na domači dirki”, je na hitro pričakovanja razkril Zevnik, ki ima dobre občutke in se nadeja uspešne sezone.

Potek in utrinke priprav boste lahko spremljali na naših družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.