sponzorji Zavarovalnica Triglav, d.d. sponzorji sponzorji sponzorji EliteWheels sponzorji sponzorji sponzorji
Fest sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji sponzorji BLIZ BONUS INZENIRING sponzorji
sponzorji sponzorji OQEMA Diem Elektro Korošec Elektro Zabret sponzorji

ČLANI LOVILI FORMO PRED TEDNOM V KARPATIH

23. 4. 2018

Članska ekipa je v nedeljo nastopila na dirki druge kategorije za člane do 23 let v italijanskem Coneglianu. Po besedah Matjaža Zevnika fantje napredujejo iz dirke v dirko, kar so ponovno dokazali.

Jaka Primožič na podpisu startne liste

Naši so na 11° Trofeo Citta di San Vendemiano nastopili v postavi Nik Čemažar, Luka Čotar, Luka Kavšek, Filip Kvasina, Luka Lakota ter Jaka Primožič. Na 172 kilometrov dolgi dirki naši niso nastopili slabo. “V zaključnih 30 kilometrskih krogih smo imeli v begu Lavriča, ki je bil z ubežniki ujet v predzadnjem krogu. V glavnini, ki je bila dodobra razredčena pa sta nato po najboljših močeh končala Jaka Primožič in Nik Čemažar, ki sta se uvrstila okoli 25. in 30. mesta”, je dirko povzel vodja ekipe Matjaž Zevnik. Dirka v San Vendemianu slovi po zahtevnem vzponu v zaključnih 29 kilometrov dolgih krogih, ki jih kolesarji prevozijo šestkrat in prav po tej trasi bo letos izpeljan tudi posamični kronometer na italijanskem Giru.

Ekipa KK Kranj se v petek odpravlja v madžarski Veszprem, kjer bo v soboto start šestdnevne dirke po Karpatih. “Z zadnjo dirko v Italiji so fantje dokazali, da se forma dviguje, predvsem pa so začeli dirkati aktivno, kar je meni najbolj pomembno. Pred nami je zahtevna etapna dirka po Karpatih, na katero se odpravljamo s pozitivnimi občutki. Nastopiti želimo dobro in se pokazati kot mlada in ambiciozna ekipa,” so bile besede Zevnika pred nadaljevanjem sezone za člansko ekipo.